Back in business!

Tittar ni bara på bilden ovan kan man säkert tro att jag återvänt till modevärlden och fotostudion där jag brukar känna mig mest hemmastadd. Eller tror ni att jag ”gått i barndom” eftersom bilden (tagen av Micke Brannäs) är från mitten av 80-talet? Riktigt så är det inte, det är snarare så att jag är tillbaka som bloggare efter många tysta veckor. Nu finns ingen koppling till någon annan avsändare än mig själv; jag är ju numera ”friherrinna” som en god vän brukar uttrycka det – alltså fri att ”orera” om det som intresserar och roar mig. Det kan bli fotografi på Fotografiska, hattutställning på Hallwylska, möbelmässa och allmänna åsikter, med eller utan bitska kommentarer. Ni som saknat mig (ganska ordentligt många har jag förstått) är så välkomna att klicka på rekommendera!

16 svar till “Back in business!”

 1. Åke Sandström skriver:

  Skall bli kul att läsa.!

 2. pascale cottard-olsson skriver:

  Vilken trevlig och snygg hemsida. Jag älskar din presentation:personlig och rolig . Det blir kul att läsa igen dina bloggar som jag har alltid älskat. Lycka till ! Bonne chance.

 3. fjellis skriver:

  Detta ser jag fram emot! BRA!

 4. Carina G skriver:

  yes! vad bra. och snyggt.

 5. ”Friherrinnan” back on stage i egen régi – det gläder mig!!

 6. Tippan Nordén skriver:

  ÅH LOTTA,

  long time no see!Vilken underbar bild på startsidan – lycka till och jag följer dig som vanligt !
  Kram
  Tippan 🙂

 7. Ewa Kewenter skriver:

  Wow underbart! Men back in business? You were never out of business! Som sagt keep on going – snart blir det telefondrink!

 8. NINA BESKOW skriver:

  TOPPEN Lotta !
  Nu har jag nâgot verkligt kul att se framemot sittande utmed havet i Normandie !
  Kom över med Cilla nästa gâng Du befinner Dej i Paris ….
  Tänker fortfarande pâ hur trevligt det var att âter se Dej pâ Grodan vid min sista vistelse i vackra Stockholm ….
  HAPPY HAPPY NEW YEAR !

 9. Magdalena Ribbing skriver:

  Man ska välja ”sina” bloggar ännu mer noggrant än man väljer meny och klädsel. Vem har tid att slösa? Lottas bloggande har alltid varit värdefullt med mer djup än de flesta övriga. Så förblir det förstår jag av denna nyhet och alltså väljer jag med förtjusning och förväntan just denna blogg.

 10. Anki Gneib skriver:

  Tack Lotta för dina fina ord!
  Nu ligger texten uppe; http://www.ankigneib.se/about-2.html
  God Jul och Kram

 11. MÄRTA HOLKERS skriver:

  Jag brukar inte ta mig tid att läsa bloggar, men jag ser fram emot att läsa om dig och dina synpunkter på tillvaron. Håll fanan högt!

 12. Suzy Hedin skriver:

  Lotta sweetie – du är bäst! alltid påläst, välformulerad, initierad och kul. Skall bli spännande
  att ta del av Din blogg, att förmedla på ett medryckande sätt dina funderingar, är och har alltid varit ditt signum.
  Kram,
  Suzy

 13. Härligt referat frân möbelmässan! tusen tack för lärdomsrik och underhâllande läsning!

 14. Lena skriver:

  Har du sett fotograf Sune Jonssons bilder?
  Apropå, duktig svensk fotograf. Tycker jag 🙂

 15. Lena skriver:

  Som vanligt Lotta…innehållsrikt, uppkäftigt, personligt och roligt 🙂

 16. Elisabeth Beck-Friis skriver:

  Kreativa Lotta. Denna kommande bok skall jag verkligen få fatt i.Kram Pyttan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *